Ta hand om din husvagn

Är du en av de tusentals svenskar som äger en husvagn? Står din husvagn i ett garage under hela vintersäsongen? Vill du bibehålla en hög standard på din husvagn? Då är det viktigt att spendera lite tid eller pengar efter stillaståendet på husvagnsservice så att din husvagn är fräsch när det är dags för campingsäsong. Det är mycket som kan behöva göras efter att husvagnen varit ute en hel säsong och sedan stått orörd under vintern.

Service av exteriören
På en husvagn är det utsidan, precis lika mycket som insidan, som räknas. Att skydda sin husvagn mot rost är inte bara att hålla den visuellt felfri utan även att ta hänsyn till säkerheten. Att dubbelkolla fönstren så att ingenting spruckit eller fått stenskott är också viktigt. Inte minst måste fästanordningen vara på topp så ingenting händer vid körning. Dörrarna ska också vara hela och låsbara för att förhindra inbrott.

Interiör service
Ska man spendera en eller fler veckor boende i sin husvagn är det absolut bekvämast om allting fungerar som det ska. Att gå igenom insidan av husvagnen skadar absolut inte. Se till att alla upp- och nedfällbara sängar och soffor fungerar som de ska och åtgärda de problem som sköts upp efter förra årets säsong. Har husvagnen elektricitet bör uttagen kontrolleras och toaletten likaså. Allt för att kommande campingsäsong ska bli så incidentfri som möjligt så den kan avnjutas som sig bör.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *