Få hjälp av en redovisningsbyrå i Uppsala

Det är oftast full fart på ett kontor och det finns alltid något administrativt att göra. Ibland kan dock arbetsbördan bli för tung för att hinna med allt, speciellt när det är dags för bokslut. För dig som inte har tid och ork hjälper redovisningsbyrån http://www.wiklands.se/ gärna till oavsett om det gäller redovisning, revision eller outsourcing. Du kan även få hjälp med skattefrågor och ekonomisk rådgivning i allmänhet.

Gör ditt företag mer konkurrenskraftigt
Gör ditt företag mer konkurrenskraftigt genom att kombinera er kunskap om verksamheten och redovisningsbyråns kunskap om regler som styr finansiell rapportering. Ni lär känna ert företag mer och får bättre koll på vad som händer inom företaget. Du som kund kan vara antingen ett aktiebolag, handelsbolag, ekonomisk förening, ideell förening eller stiftelse. För dig som behöver hjälp med revision ingår riskanalys, planering, granskning och rapportering. Revision är till för att ditt företags intressenter ska kunna lita på att företaget sköts på rätt sätt.

Kontaktuppgifter till kontoret
För den som vill komma i kontakt med redovisningsbyrån är det enkelt att fylla i kontaktformuläret som finns på hemsidan. Där kan du fylla i vad det är du behöver hjälp med samt skriva ett personligt meddelande gällande övriga frågor och funderingar. Ifall du vill besöka kontoret eller prata personligen med en rådgivare så hittar du kontaktuppgifter till de anställda på hemsidan. Kontoret har öppet måndag-torsdag mellan klockan 08:00-17:00 samt fredagar mellan 08:00-16:00. Observera att kontoret har lunchstängt mellan klockan 12:00-13:00. För dig som vill kontakta kontoret via mejl gäller info@wiklands.se.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *