Ett par nya vans

Jag äger ganska många vans har jag kommit fram till. Ett par gröna, ett par leopard och ett par höga knallrosa. För mig är vans den optimala skon, den är sååå skön. Och jag tycker den är lite som conversen, funkar till allt fast skönare! Skor över lag är annars ett dilemma för mig. Jag vill ha ha ha, tusen skor, det finns ingen botten! Jag blir så trött på mig själv för jag vet ju att jag inte behöver dessa skor men alla är ju så snygga!? På Rabattkodsidan.se så erbjuder de Zalando rabattkod och där har de ett bra utbud av Vans i alla fall. Jag funderar eventuellt på ett par illgröna nu med ett mönster på. Jag tycker det är såå coolt med knasiga skor. Man kan matcha det till en ganska basic outfit liksom, kanske i neutrala färger och sedan bara PANG – ett par knallgröna skor till det liksom. Jag tycker för övrigt om att shoppa online. Man får mer överblick och man kan handla i lugn och ro. Man behöver inte stå i kö eller trängas bland provrummen. Nej, fördelarna är ju många faktiskt! Sedan är det väl just det här att man inte kan prova kläderna men ofta så har man ju ändå någorlunda hum om ens storlek. Och idag går det ju smidigt att skicka tillbaka kläderna, så det är ju inga problem egentligen. Det är väl det att det är så himla lätt att klicka hem grejer. För många blir det säkert ett problem… Där borde ju företagen ha någon slags spärr eller varning, typ “shoppa inte för mer än du har råd med” – som spelbolagen, är ni med? För jag är säker på att rätt många sitter hemma och dreglar och shoppar – för mer än vad de har råd med. Usch vad hemskt. Jag som jobbar, är singel och bor själv, vad jag lägger pengarna på är ju endast mitt bekymmer, sålänge jag klarar leva! Sedan när jag får familj kanske jag inte kommer köpa vans lika ofta, men det är ju i framtiden det 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *